تاريخچه دانشگاه

دانشگاه علم و فرهنگ در سومین دهه فعالیت خود و پس از توسعه کمی، نهادینه کردن آموزش‌های کیفی و ترویج پژوهش‌های کاربردی همگام با دانشگاه‌های پیشرفته جهان با هدف تربیت و تأمین بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه در مسیر کارآفرینی حرکت می‌کند.

جهاددانشگاهي براساس اهداف و وظايف مندرج در اساسنامه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي و با مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، فعاليت آموزشي خود را در حوزه آموزش عالي با تأسيس مؤسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي در سال 1372 آغاز نمود و پس از فعاليت مستمر وكسب موفقيت‌هاي آموزشي و در پي احراز شرايط لازم، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم در جلسه مورخ 84/11/15با ارتقاي مؤسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي (تهران) به دانشگاه علم و فرهنگ موافقت قطعي به عمل آورد. در حال حاضر اين دانشگاه با داشتن تمامي اركان و نهادهاي اجرايي، شوراها و كميته‌هاي مصوب و مذكور در آيين‌نامه مديريت دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي، در حوزه‌هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي فعاليت مي‌نمايد.

دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به نهاد جهاد دانشگاهی(ACECR) در قالب چهار معاونت «آموزشی»، «پژوهشی»، «فرهنگی» و «پشتیبانی» و  پنج دانشکده «فنی و مهندسی»، «هنر و معماری»، «علوم انسانی»، «علوم گردشگری» و «علوم پایه و فناورى‌هاى نوین زیستى» فعالیت می‌کند و با 128 عضو هیات علمی و 600 استاد مدعو، به بیش از7000 دانشجو، خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی ارائه می‌نماید.

این دانشگاه با هدف توسعه همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور، در مسیر توسعه علمی و حضور در عرصه‌های بین‌المللی گام برمی‌دارد و عهده‌دار ایجاد برنامه‌های همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی در سطح بین‌المللی است.