معرفی دانشگاه

دانشگاه علم و فرهنگ؛ دانشگاه نسل سوم(کارآفرین)

دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به نهاد جهاد دانشگاهی(ACECR) در قالب چهار معاونت «آموزشی»، «پژوهشی»، «فرهنگی» و «پشتیبانی» و  پنج دانشکده «فنی و مهندسی»، «هنر و معماری»، «علوم انسانی»، «علوم گردشگری» و «علوم پایه و فناورى‌هاى نوین زیستى» فعالیت می‌کند و با 128 عضو هیات علمی و 600 استاد مدعو، به بیش از7000 دانشجو، خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی ارائه می‌نماید. این دانشگاه با هدف توسعه همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور، در مسیر توسعه علمی و حضور در عرصه‌های بین‌المللی گام برمی‌دارد و عهده‌دار ایجاد برنامه‌های همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی در سطح بین‌المللی است.

دانشگاه علم و فرهنگ در سومین دهه فعالیت خود و پس از توسعه کمی، نهادینه کردن آموزش‌های کیفی و ترویج پژوهش‌های کاربردی همگام با دانشگاه‌های پیشرفته جهان با هدف تربیت و تأمین بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه در مسیر کارآفرینی حرکت می‌کند و تلاش دارد در زمره دانشگاه‌های نسل سوم (کارآفرين) قرار گرفته و نقش جدی‌تری در آموزش های نوین، ایجاد اشتغال، توسعه تکنولوژی و خلق ارزش اجتماعی ایفا نماید.

همکاری های بین الملل

بهره برداری از تجربه‌ها و دستاوردهای علمی سایر کشورها یکی از راهبردهای مهم دانشگاه علم و فرهنگ است و به همین منظور برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی بلندمدت و کوتاه مدت با دانشگاه‌های معتبر جهانی در راستای ورود به عرصه‌های بین‌المللی پیش‌بینی شده است. دانشگاه علم و فرهنگ با عقد قراردادها و تفاهم نامه‌های همکاری آموزشی با دانشگاه های  UPM و USM مالزی، WARVIK   و SHEFFIELD انگلستان و MALARDALEN سوئد، درصدد ارتقاء کیفی و توسعه فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه است.

تعامل با پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی

دانشگاه علم و فرهنگ در برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی از توانمندی‌های نرم‌افزاری و سخت افزاری پژوهشگاه ها و پژوهشکده‌های جهاد دانشگاهی نظیر پژوهشگاه رویان، مرکز ذخایر ژنتیک ایران، پژوهشگاه ابن سینا، پژوهشکده توسعه تکنولوژی، پژوهشگاه علوم انسانی و اجتماعی، پژوهشکده فرهنگ و هنر بهره مند است که این امر منجر به ارتقاء کیفی دوره‌ها در این دانشگاه شده است.

پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ تنها پارک تخصصی در حوزه علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در گستره ملی ایران محسوب می شود. این پارک باتوجه به رسالت جهاد دانشگاهی (ACECR) و ظرفیت های موجود در این نهاد و همچنین با در نظر گرفتن نیازهای کشور برای توسعه و تجاری‌‏سازی فناوری‌‏های نرم و اشتغال‏ زایی در بخش فرهنگ و هنر، صنایع دستی، گردشگری و... پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی با حوزه نفوذ ملی آغاز به کار کرده است. شبکه گسترده جهاد دانشگاهی با بیش از 100سازمان، پژوهشگاه، پژوهشکده، پارک علم و فناوری، دانشگاه، مجتمع تحقیقاتی، مرکز رشد، مرکز علمی، گروه پژوهشی و مرکز خدمات تخصصی مستقل به همراه زیرمجموعه‏ های هر یک از آنها، دامنه موضوعی پارک فناوری ‏های نرم و صنایع فرهنگی را وسعت بخشیده که امکان انتقال تجربیات در سطح تخصصی بالایی را در سراسر کشور فراهم می نماید.

خبرگزاری سیناپرس

خبرگزاری سیناپرس تنها خبرگزاری علمی کشور متعلق به دانشگاه علم و فرهنگ است که با هدف ارتقاء سطح آگاهی و دانایی جامعه نسبت به تحولات علمی و فرهنگی در سطح کشور و جهان، اطلاع رسانی صحیح، صریح ، سریع و دقیق از رویدادهای علمی و ایجاد زمینه‌های لازم به منظور اطلاع رسانی پیشرفت‌های کشور با محوریت معرفی واقعیات جامعه علمی ایران در سطح بین المللی فعالیت می‌کند. سیناپرس به‌منظور پوشش رویدادهای مهم علمی در جهان علاوه بر استفاده از خبرنگاران علمی باتجربه سعی کرده است تا نسل جدیدی از علاقه‌مندان به روزنامه‌نگاران علمی را تربیت کند و  با استفاده از فناوری‌های تازه ارتباطی و رسانه‌ای، ارتباط وسیع‌تری با مخاطبان خود برقرار کند. استفاده از بسترهایی نظیر تولید و مشارکت در تولید ویدیو کست، پادکست و داده نماها (اینفوگرافیک) بخشی از این تلاش‌ها در این مدت بوده است. سیناپرس نقشی پیشتاز درزمینه تولید و انتشار رویدادهای علمی داشته است و با استفاده از امکانات شبکه‌های اجتماعی این خبرگزاری با بازه وسیع‌تری از مخاطبان ارتباط برقرار کرده است.