انتشار «اَهرم» به عنوان نخستین شماره‌ نشریه علمی دانشجویی انجمن مهندسی مکانیک

«اَهرم» به عنوان نخستین شماره‌ نشریه علمی دانشجویی انجمن مهندسی مکانیک دانشگاه منتشر شد.

دکتر سیدعلی‌اکبر هاشمی‌راد- معاون دانشجویی فرهنگی-، با اعلام این خبر گفت: «اَهرم» نخستین نشریه علمی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ است که مطابق با رویکرد دانشگاه سبز و در راستای تحقق هدف نشر سبز مجلات دانشگاهی به صورت دیجیتالی منتشر می‌شود.

وی افزود: محتوای این نشریه که با همکاری مجله‌ی دانش و تکنولوژی نت‌بازمگ در فضای مجازی منتشر می‌شود؛ موضوعاتی نظیر جدیدترین پژوهش‌های علمی، پیشینه‌تاریخی صنایع گوناگون، تکنولوژی‌های کاربردی روز دنیا و ... را در بر می‌گیرد.

دکتر هاشمی‌راد گفت: امید است؛ در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه و ترویج نشریات سبز دانشگاهی در سایر رشته‌ها باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، نخستین شماره از این نشریه با حضور اعضای هیات علمی، استادان و دانشجویان و همزمان با برگزاری سمینار فرصت‌های شغلی دپارتمان فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ در تیرماه سال جاری رونمایی شد.

این نشریه به صاحب امتیازی انجمن علمی-دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ، مدیرمسئولی ماهان آبادی و سردبیری پارسا قهرمانی منتشر شده است.

لینک دانلود نشریه