معرفی دانشگاه

دانشگاه علم و فرهنگ؛ دانشگاه کارآفرین/رتبه یک نوآوری کشور/برترین دانشگاه غیردولتی کشور

دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به نهاد جهاد دانشگاهی(ACECR) در قالب چهار معاونت «آموزشی»، «پژوهش و فناوری»، «دانشجویی-فرهنگی» و «پشتیبانی» و  پنج دانشکده «فنی و مهندسی»، «هنر و معماری»، «علوم انسانی»، «علوم گردشگری» و «علوم و فناورى‌هاى نوین زیستى» فعالیت می‌کند و با 800 عضو هیات علمی و  استاد مدعو، به بیش از 9000 دانشجو، خدمات علمی، آموزشی و پژوهشی ارائه می‌نماید. این دانشگاه با هدف توسعه همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور، در مسیر توسعه علمی و حضور در عرصه‌های بین‌المللی گام برمی‌دارد و عهده‌دار ایجاد برنامه‌های همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی در سطح بین‌المللی است.

مشاهده رشته‌های دانشگاه

دانشگاه علم و فرهنگ در سومین دهه فعالیت خود و پس از توسعه کمی، نهادینه کردن آموزش‌های کیفی و ترویج پژوهش‌های کاربردی همگام با دانشگاه‌های پیشرفته جهان با هدف تربیت و تأمین بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز جامعه در مسیر کارآفرینی حرکت می‌کند و تلاش دارد در زمره دانشگاه‌های نسل سوم (کارآفرين) قرار گرفته و نقش جدی‌تری در آموزش های نوین، ایجاد اشتغال، توسعه تکنولوژی و خلق ارزش اجتماعی ایفا نماید.

تعامل با پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده های جهاد دانشگاهی

دانشگاه علم و فرهنگ در برگزاری دوره‌های تحصیلات تکمیلی از توانمندی‌های نرم‌افزاری و سخت افزاری پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های جهاد دانشگاهی نظیر پژوهشگاه رویان، مرکز ذخایر ژنتیک ایران، پژوهشگاه ابن‌سینا، پژوهشکده توسعه تکنولوژی، پژوهشگاه علوم انسانی و اجتماعی، پژوهشکده گردشگری و پژوهشکده فرهنگ و هنر بهره‌مند است که این امر منجر به ارتقاء کیفی دوره‌های آموزشی این دانشگاه شده است.

همکاری‌های بین الملل

بهره برداری از تجربه‌ها و دستاوردهای علمی سایر کشورها یکی از راهبردهای مهم دانشگاه علم و فرهنگ است و به همین منظور برگزاری دوره‌های مشترک آموزشی بلندمدت و کوتاه‌مدت با دانشگاه‌های معتبر جهانی در راستای ورود به عرصه‌های بین‌المللی پیش‌بینی شده است. دانشگاه علم و فرهنگ با عقد قراردادها و تفاهم نامه‌های همکاری آموزشی با دانشگاه‌های UPM و USM مالزی،WARVIK   و SHEFFIELD انگلستان، MALARDALEN سوئد، IMC اتریش، دانشگاه EUA  ارمنستان و MODUL  اتریش درصدد ارتقاء کیفی و توسعه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی است.

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ تنها پارک تخصصی در گستره ملی در حوزه فرهنگ محسوب می‌شود. این پارک با در نظر گرفتن نیازهای کشور با هدف توسعه کسب و کارهای فرهنگی و تجاری‌‏سازی فناوری‌‏های نرم و اشتغال‏ زایی در بخش فرهنگ، هنر، صنایع دستی، گردشگری و ... فعالیت می‌کند.

مشاهده سایت پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی

مرکز آموزش‌های تخصصی

مرکز آموزش‌های تخصصی دانشگاه علم و فرهنگ با دغدغه ایجاد اشتغال، کارآفرینی، ارتقای مهارت‌های منابع انسانی و با هدف تربیت نيروي انساني متخصص و مهارتی در چهار شعبه (سطح شهر تهران) تاسیس شده است. این مرکز علاوه بر طراحی، تدوین و اجرای دوره‌های درخواستی دانشجویان و کارفرمایان، با رویکرد رفع نیاز‌های وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاههای اجرایی(دولتی و خصوصی) به طور مستمر مبادرت به نیازسنجی درسطح جامعه نموده و براساس نیازهای موجود دوره‌های کاربردی- تخصصی طراحی و تدوین می‌نماید که در نهایت منجر به شاغل شدن فراگیران می‌گردد.

موسسه توسعه پایدار گردشگری علم و فرهنگ

موسسه توسعه پایدار گردشگری علم و فرهنگ؛ به عنوان نخستینNGO گردشگری دانشگاهی وابسته به دانشگاه علم و فرهنگ با رویکرد کارآفرینی در بخش‌های مختلف مدیریت و برنامه‌ریزی گردشگری در گستره بین المللی فعالیت می‌کند. این موسسه تاکنون دستاوردهای ارزشمندی در بخش‌های گردشگری و هتل‌داری، فناوری گردشگری، کسب و کارهای نوین در گردشگری، مدیریت مقاصدگردشگری، برندسازی مقاصدگردشگری، گردشگری سلامت و پزشکی داشته است.

مشاهده سایت موسسه توسعه پایدار گردشگری علم و فرهنگ

خبرگزاری سیناپرس

خبرگزاری سیناپرس تنها خبرگزاری تخصصی علمی، متعلق به دانشگاه علم و فرهنگ است که با انگیزه ارتقاء سطح آگاهی و دانایی جامعه نسبت به تحولات علمی و فرهنگی در سطح کشور فعالیت می‌کند. اطلاع‌رسانی صحیح و دقیق از رویدادهای علمی و ایجاد زمینه‌های مناسب جهت آگاهی مخاطبان از پیشرفت‌های علمی و تخصصی کشور از مهم‌ترین اهداف این خبرگزاری است.

مشاهده سایت سیناپرس

بنیاد توسعه کسب و کار

دانشگاه علم و فرهنگ با وجود 5 دانشکده تخصصی و پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی از ظرفیت‌های علمی و اجرایی مناسب و زیرساخت‌های لازم برای تشکیل و ترویج واحدهای کسب و کار دانش بنیان برخوردار است. این دانشگاه به منظور ایفای نقش موثرتر درکارآفرینی و توسعه کسب و کارهای دانش‌محور با هدف ترویج و تسهیل کارآفرینی، ایجاد اشتغال و همچنین نیل به الگوی دانشگاه کارآفرین اقدام به تاسیس «بنیاد توسعه کسب و کار» نموده است.

مشاهده سایت بنیاد توسعه کسب و کار

لینک‌های مهم