رشته های دایر دانشگاه

دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به‌جهاد دانشگاهي(ACECR) بوده و در قالب چهار معاونت «آموزش و تحصیلات تکمیلی»، «پژوهش و فناوری»، «دانشجويي- فرهنگي» و «پشتيباني» و همچنین پنج دانشکده «فني و مهندسي»، «هنر و معماري»، «علوم انساني»، «علوم گردشگري» و «علوم و فناورى‎هاى نوين زيستى» فعاليت ميکند. این دانشگاه با بیش از 800 عضو هیات علمی و استاد مدعو، در103رشته تحصیلی (8 رشته در مقطع دکتری، 61 رشته در مقطع‌ کارشناسی‌ارشد و 34 رشته در مقطع کارشناسی) به حدود9000 دانشجو، خدمات علمی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و کارآفرینی ارائه می‌نماید.

دانشکده علوم انسانی؛ پر مخاطب‌ترین دانشکده

 این دانشکده با 26 رشته تحصیلی از مقطع کارشناسی تا دکتری در رشته هایی چون: روانشناسی، حقوق، مدیریت صنعتی، مدیریت مالی، حسابداری، مدیریت فرهنگی – هنری و... خدمات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و کارآفرینی ارائه می کند.

رشته‌های دایر در دانشکده علوم انسانی

 

رشته‌های «حقوق پزشکی» و «مدیریت صنعتی -مدیریت پروژه»،  از سال جاری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی‌ارشد قرار گرفته و داوطلبان هم‌اکنون می‌توانند آن‌ها را انتخاب کنند. 

دانشکده فنی و مهندسی؛ پر افتخارترین دانشکده

 این دانشکده با 32 رشته در مقاطع کارشناسی تا دکتری رشته هایی چون: مهندسی برق- الکترونیک، مهندسی صنایع، نانو، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، نانو، مهندسی فناوری اطلاعات- تجارت الکترونیک و... پذیرای متقاضیان است.

رشته‌های دایر در دانشکده فنی و مهندسی

   

رشته‌ «بیم‌سنجی» از سال جاری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی‌ارشد قرار گرفته و داوطلبان هم‌اکنون می‌توانند آن‌ها را انتخاب کنند.

دانشکده هنر و معماری؛ قدیمی‌ترین دانشکده

این دانشکده با 16 رشته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های پرمتقاضی مانند: طراحی چاپ پارچه، طراحی لباس، معماری داخلی، مهندسی معماری، ارتباط تصویری(گرافیک)، نقاشی، نقاشی ایرانی و... دانشجو می‌پذیرد.

رشته‌های دایر در دانشکده هنر و معماری

رشته‌‌های «صنایع دستی»  از سال جاری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی‌ قرار گرفته و داوطلبان هم‌اکنون می‌توانند آن‌ها را انتخاب کنند.

دانشکده علوم گردشگری؛ نخستین دانشکده گردشگری کشور

این دانشکده قطب علمی گردشگری بوده و با 13 رشته (مقطع کارشناسی تا دکتری) در رشته هایی چون: گردشگری، هتلداری، بازاریابی گردشگری، برنامه ریزی توسعه گردشگری، اکوتوریسم، گردشگری مذهبی، جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری منطقه ای، مدیریت کارآفرینی و... پذیرای علاقه مندان حوزه گردشگری و هتلداری است. افزون بر مباحث آموزشی این دانشکده در قالب موسسه توسعه پایدارگردشگری علم و فرهنگ بستر مهمی برای کارآفرینی تخصصی در بخش گردشگری ایجاد کرده که در نوع خود کم نظیر است.

رشته‌های دایر در دانشکده علوم گردشگری

  

رشته‌ «جغرافیا و برنامه ریزی گردشگری شهری» از سال جاری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی‌ ارشد قرار گرفته و داوطلبان هم‌اکنون می‌توانند آن‌ها را انتخاب کنند.

دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی؛ منتخب رتبه‌های برتر

دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی با امکان استفاده از تجارب علمی و دانش اعضای هیات علمی دانشگاه و همکاری با پژوهشگاه‌های جهاد دانشگاهی نظیر پژوهشگاه رویان، توانسته است تا در حوزه علوم زیستی رشته‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را در 13 رشته مختلف راه اندازی نماید. بخش کثیری از این دانشجویان با بهره مندی از امکانات و اعضای هیات علمی پژوهشگاه رویان، پروژه‌های علمی خود را به اتمام می‌رسانند. دستاوردهای علمی این دانشجویان اعم از رساله‌های پژوهشی و مقالات علمی مورد توجه مجامع علمی بوده و راه گشای اشتغال و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های داخل و خارج کشور است. 

رشته‌های دایر دانشکده علوم و فناوری‌های نوین زیستی

رشته «فناوری سلول‌های بنیادی-بازسازی بافت» از سال جاری در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی‌ارشد قرار گرفته و داوطلبان هم‌اکنون می‌توانند آن‌ها را انتخاب کنند. 

لینک‌های مهم