همین امروز اقدام کنید: دریافت بورسیه دوره تابستانی مدرسه فریلنسری

سرپرست بنیاد توسعه کسب و کار دانشگاه علم و فرهنگ اعلام کرد: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ در راستای توسعه توانمندسازی و گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال اقدام به بورسیه آموزشی ۱۰۰ نفر از واجدین شرایط در این حوزه کرده است.
دکتر سهيل دادخواه گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.
وی تاکیدکرد: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.
دادخواه خاطرنشان کرد: دراین راستا مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ برای بورسیه آموزشی ۱۰۰ نفر از واجدین شرایط با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و همکاری آکادمی سیاه کلاه اقدام کرده است.
همچنین علاقمندان از طریق سایت مدرسه فریلنسری می‌توانند برای دریافت بورسیه دوره تابستانی این مجموعه ثبت نام کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه کنند‌.