برگزاری اردوی فرهنگی و معرفتی دانشجویان علم و فرهنگ به مقصد مشهد مقدس

همزمان با مبعث حضرت رسول‌ اکرم(ص) و فرارسیدن فجر انقلاب اسلامی، اردوی فرهنگی و معرفتی دانشجویان علم و فرهنگ به مقصد مشهد مقدس به همت معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و بسیج دانشجویی، به مدت چهار روز از تاریخ 15 تا 19 بهمن ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، دانشجویان حاضر در این اردو ضمن زیارت بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (سلام‌الله‌علیه) از دیگر اماکن فرهنگی شهر مشهد دیدن کردند. زیارت و بازدید از بخش‌های مختلف حرم مطهر رضوی ازجمله بهشت ثامن، شمیم رضوان، رواق خدمت و موزه‌های آستان قدس ازجمله بخش‌های دیگر این برنامه بود.
اجرای برنامه‌های افتتاحیه و رزق فرهنگی و نیز برگزاری کلاس سعدا در مجتمع فرهنگی و تربیتی امام رضا(ع) و حضور در مراسم قرائت زیارت جامعه کبیره در حرم مطهر رضوی ازجمله برنامه‌های جنبی این اردوی فرهنگی بود.