اداره روابط عمومی و ارتباطات

روابط‏ عمومی را بی‌‏شک می‌توان به عنوان یکی از مهم‏ترین بخش‏‌های هر سازمانی دانست. روابط عمومی به عنوان حلقه اتصال نهادها و سازمانها عمل می‌کند و در هماهنگ کردن اجزای مختلف ساختار اداری و توسعه مراکز فرهنگی و علمی نقش به سزایی دارد، تاجایی که می توان گفت؛ روابط عمومی عنصر کلیدی در افزایش اعتماد به نفس، پیشرفت اجتماعی و حتی اقتصادی، یکپارچگی فرهنگی، مشارکت بین الملل و ارتقای تصویر کشور در دنیا است. روابط عمومی هنر و علم اجتماعی است که درون و برون دستگاه را به هم پیوند می‌دهد.

دراین راستا نیز روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ وظیفه مهم اطلاع رسانی در مجموعه بزرگ خانواده علم و فرهنگ و جامعه علمی کشور را برعهده دارد.

روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ نقش مهمی در رابطه با تعامل دانشگاه، اساتید، دانشجویان و مراکزپژوهشی و علمی به عهده دارد. انعکاس به موقع اخبار و دست آوردهای علمی و توسعه پژوهشی و تحقیقاتی در دانشگاه ها از دیگر فعالیت های روابط عمومی است. گفتنی است، روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ مستقیما زیر نظر ریاست این مجموعه اداره می شود.

وظایف

1. برقراری ارتباط با رسانه‌های گروهی و مطبوعات
  2. فراهم آوردن امکانات مورد نیاز از قبیل وسایل صوتی و تصویری و
  3. هماهنگی سالن در برگزاری همایشها، کنفرانسها، سمینارها