ویژه دانشجویان بین‌المللی: سومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین‌المللی برگزار می شود

اداره کل دانشـجویان بین المللی وزارت علوم در نظر دارد «سومین دوره آموزشی فرهنگی ویژه دانشجویان بین‌المللی» را به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی در تهران از تاریـخ 15 لغـایت 20 تیرمـاه سـال جاری با هـدف توانمنـدسازی دانشـجویان بین‌المللی به عنوان سفیران فرهنگی و تعمیق، تحکیم و آشنایی بیشتر با مبانی اندیشه اسلامی، برگزار می کند.
گفتنی است، دانشجویان شرکت کننده در طول مدت برگزاری دوره در خوابگاه دانشگاه شهید بهشتی اقامت داشته و در برنامه‌های آموزشی، سرگرمی و اردوهای داخل شهری و …  نیز حضور خواهند داشت.
علاقه‌مندان برای ثبت نام در این دوره فرصت دارند تا پایان وقت اداری روز شنبه 29 اردیبهشت ماه 1403 اطلاعات خود را (نام، نام خانوادگی، مقطع، رشته، سال ورود به دانشگاه،  شماره دانشجویی و شماره همراه) از طریق پیام رسان تلگرام  به شماره 09307777860 ارسال کنید.