به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ: مجموعه مسابقات استعدادیابی شغلی برگزار می شود

مجموعه مسابقات استعدادیابی شغلی (JOB TALENT) به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ با مشارکت آکادمی دوران (عضو گروه دانش‌بنیان دوران) باهدف توانمندسازی و کشف استعدادهای با معرفی برخی از مشاغل پرطرف‌دار و پر تقاضا در استخدام، در حوزه فناوری اطلاعات شامل؛ متخصص شبکه، متخصص امنیت سایبری، تحلیلگر داده، متخصص Back End، متخصص Front End همراه با شبیه‌سازی جلسه مصاحبه استخدامی و امکان استخدام استعدادهای برتر در هلدینگ دوران را برتر، دوشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ الی ۱۲ در سالن سینما ۱ دانشگاه برگزار می‌شود.
 این رویداد باهدف جذب و استخدام بیش از ۸۰۰ نفر برای مشاغل پاره‌وقت و تمام‌وقت در گروه شرکت‌های دوران از بین دانشجویان مستعد برای ورود به بازار کار در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ برگزار می‌شود. همچنین کارت تخفیف ثبت‌نام در دوره‌های آکادمی به شرکت‌کنندگان در رویداد اعدا خواهد شد.