برگزاری نشست علمی کندوکاوی در جنون کیفری و اختلالات روانی

نشست علمی کندوکاوی در جنون کیفری و اختلالات روانی به همت انجمن علمی – دانشجویی مطالعات میان‌رشته‌ای حقوق سه‌شنبه ۱ خرداد ماه۱۴۰۳ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با سخنرانی دکتر محمدمهدی یوسفی حقوقدان و وکیل دادگستری آغاز شد و در ادامه، دکتر محمد متین‌پارسا دبیر علمی نشست و  امیرعلی مرآتی دبیر اجرایی نشست، مباحث خود را در خصوص جنون کیفری و اختلالات روانی مطرح کردند.
حضور اساتید، دانشجویان و علاقه‌مندان به مباحث حقوقی و روانشناسی در این نشست چشمگیر بود. در پایان نشست، فرصتی برای پرسش و پاسخ و تبادل نظر میان حاضران و سخنرانان فراهم شد.
انجمن علمی دانشجویی مطالعات میان‌رشته‌ای حقوق، با برگزاری چنین نشست‌هایی، تلاش می‌کند تا زمینه را برای تبادل نظر و گفتگوی علمی میان دانشجویان و اساتید در حوزه‌های مختلف حقوقی فراهم کند.