افتتاح نمایشگاه عکس اردوی جهادی رهروان کربلا

نمایشگاه عکس اردوی جهادی رهروان کربلا با حضور مسئولان دانشگاه دوشنبه ۲۱ خردادماه در سرسرای ساختمان علم گشایش یافت.
این نمایشگاه با حضور دکتر مهدی باصولی رئیس، دکتر منوچهر جهانیان معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و دکتر عادل تقوی معاون پشتیبانی دانشگاه آغاز به کارکرد.
 رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده گروه جهادی رهروان کربلا، در خصوص برنامه‌های آتی این گروه جهادی طی سال جاری در مناطق محروم با دانشجویان گفتگو کرد.
این نمایشگاه بازتابی از فعالیت‌های گروه جهادی رهروان کربلای دانشگاه علم و فرهنگ در زمینه‌های عمرانی، فرهنگی، آموزشی و رسانه در روستاهای محروم شهرستان‌های زاوه و خواف استان خراسان رضوی طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ است که از ۲۱ تا ۲۷ خردادماه در محل سرسرای ساختمان علم برگزار می‌شود.