با رویکرد اقتصاد سبز و ترویج فرهنگ کارآفرینی و‌ نوآوری در گردشگری: سومین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایه گذاری سبز برگزار می شود

سومین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایه گذاری سبز با رویکرد اقتصاد سبز و ترویج فرهنگ کارآفرینی و‌ نوآوری در گردشگری توسط دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری معاونت گردشگری کشور و کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی ایران ۲۹ و ‌۳۰ خردادماه ۱۴۰۳ در اتاق بازرگانی ایران برگزار می شود.
دکتر سید سعید هاشمی رئیس دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، با اعلام این خبر که سومین دوره سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایه گذاری سبز به عنوان دوره پایانی این رویداد تحت عنوان سمپوزیوم است، گفت :  سه دوره این سمپوزیوم با حمایت دانشگاه علم و فرهنگ، معاونت گردشگری کشور و تشکل های علمی و صنفی حامی همراه با ارائه سخنرانی و کرسی های علمی به تبیین و بررسی چرایی سرمایه گذاری های سبز در گردشگری ایران پرداخته و برگزار شد.
رئیس سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایه گذاری سبز افزود:  یکی از مهم ترین دستاوردهای این رویداد جریان سازی علمی و صنفی در حوزه سرمایه گذاری های سبز در گردشگری بود، چرا که تا پیش از این در کشور ما اقتصاد سبز و سرمایه گذاری های سبز بیش تر شعارگونه، جهت جذب مخاطبان یا در حد فرضیات علمی در صنعت گردشگری مطرح می شد، اما ما تلاش کردیم با ایجاد ظرفیت های نوین علمی که قابلیت تجاری سازی در صنعت داشته باشند، راهکارهایی برای توسعه این موضوع در کشور ارائه دهیم.
وی برگزاری این رویداد ملی را در راستای رسالت آموزشی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان دانشگاه ارزش آفرین حائز اهمیت خواند و تصریح کرد : دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان یکی از قطب های علمی گردشگری ایران در حوزه کارآفرینی و حمایت از ایجاد کسب و کارهای گردشگری همواره عملکرد درخشانی داشته و ارتباط قوی میان این دانشگاه و صنعت گردشگری ایران وجود دارد که تلاش شده از این ارتباط در جهت رشد و تعالی صنعت گردشگری سبز بهره برداری کنیم.
رئیس دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ در پایان ضمن دعوت از عموم علاقه مندان و ذینفعان صنعت گردشگری و هتلداری ایران جهت شرکت در سومین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایه گذاری سبز، گفت : شرکت کنندگان می توانند به صورت آنلاین یا حضوری در سومین سمپوزیوم ملی گردشگری و سرمایه گذاری سبز حضور داشته باشند و به کلیه شرکت کنندگان گواهی معتبر علمی اعطا می گردد.
گفتنی است، عموم شرکت کنندگان می توانند از طریق آدرس https://evnd.co/S8xhT ثبت نام کنند.