راهنمای دسترسی به اینترنت

در این بخش با نحوه اتصال به اینترنت دانشگاه، حجم و سرعت سرويس اينترنت آشنا می شوید.

راهنمای اتصال به WIFI دانشگاه:

از منوی WIFI دستگاه خود USC-WIFI را انتخاب کنید و رمز عبور usc@1400 را وارد نمایید.

راهنمای دسترسی به اینترنت در شبکه داخلی دانشگاه:

برای دسترسی به اینترنت در صورتی که اتومات صفحه احراز هویت یا ورود به اینترنت در مرورگر شما باز نشد طبق روش زیر عمل کنید:

۱- در نوار آدرس مرورگر خود، آدرس صفحه احراز هویت یا ورود به اینترنت usc.net را تایپ نمایید.

در این صفحه اگر قبلاً احراز هویت نشده باشید صفحه ورود به اینترنت (شکل 1) نمایان می‌گردد. در غیر این صورت در همین صفحه می‌توانید در صورت نیاز logout نمائید(شکل 2). در صورتی که با شکل 2 مواجه شدید یعنی شما به شبکه متصل شده اید و می توانید از اینترنت استفاده کنید.

شکل 1
شکل 2

2 – در صفحه ورود به اینترنت نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.

نام کاربری: شماره دانشجویی | رمز عبور: کد ملی بدون صفرهای اولیه

پهنای باند و حجم تخصیص داده شده به دانشجویان:

سرعت اینترنت :  6M

حجم اینترنت : 6G

گروه سرعت اینترنت حجم اینترنت (روزانه)
دانشجویان دکتری 3M 6G
دانشجویان ارشد 6M 6G
دانشجویان کارشناسی 6M 6G

چند نکته:

1- هر کاربر به صورت هم زمان حداکثر از دو دستگاه می‌تواند احراز هویت شده و به اینترنت متصل گردد.

2- امکان عضویت تنها برای اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشگاه میسر می‌باشد و افرادی که خارج از این سه گروه می‌باشند و نیاز به استفاده از اینترنت در داخل دانشگاه دارند لازم است به مسئول IT واحد مربوطه مراجعه نمایند.

3- حجم روزانه در پایان دوره، ذخیره نمی‌شود و به روز بعد منتقل نمی‌شود.