از سوی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان جهاددانشگاهی: ارایه تسهیلات دانشجویی در نیم سال اول سال تحصیلی 1403-1404 آغاز شد

ارایه تسهیلات دانشجویی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی ویژه دانشجویان در مقطع کاردانی تا پسا‌دکتری از ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۳ آغاز شد.
این تسهیلات شامل: تسهیلات ضروری، برای پوشش نیازهای فوری دانشجویان،  تسهیلات آموزشی، از مقطع کارشناسی تا دکتری، تسهیلات پژوهشی، برای دانشجویان ارشد تا پسادکتری، کمک‌هزینه خرید تجهیزات کمک‌آموزشی(رایانه)، تسهیلات ازدواج و فرزندآوری، کمک‌هزینه اشتغال و کارآفرینی، برای تسهیل ورود به بازار کار و ایجاد کسب‌وکار است.
گفتنی است؛ کمک هزینه تحصیلی کارشناسی به مبلغ 50میلیون ریال، کارشناسی ارشد به مبلغ 80 میلیون ریال و دکترا به مبلغ  100میلیون ریال تغییر یافته است.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند در ایتا و تلگرام به نشانی  @isfa_1377 یا به وبسایت  isfa.acecr.ac.ir مراجعه کرده و یا به معتمدین این صندوق در واحدهای جهاددانشگاهی به شرح ذیل مراجعه کنند:
سازمان علوم پزشکی تهران: خیابان انقلاب اسلامی، خیابان قدس، ساختمان معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
 ۰۲۱-۸۸۹۸۴۱۶۸
 واحد علوم پزشکی شهید بهشتی: تهران، ولنجک، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ساختمان شماره ۲، جهاددانشگاهی.
 ۰۲۱-۲۲۴۳۹۸۷۳
واحد علامه طباطبایی: تهران، دانشگاه علامه طباطبائی، ساختمان معاونت دانشجویی. ۰۲۱-۴۸۳۹۳۴۴۸
واحد البرز: کرج، عظیمیه، خیابان ندای جنوبی، نبش خسروی شرقی، پلاک ۸۱، جهاد دانشگاهی واحد البرز، قسمت معاونت فرهنگی. ۰۲۶-۳۲۵۴۹۸۴۸
واحد صنعتی اصفهان: اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، جهاددانشگاهی، قسمت معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان، طبقه سوم. ۰۳۱-۳۳۹۱۲۷۱۲