انتخاب دانشجوی دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان عضو هیات رئیسه اتحادیه انجمن های علمی-دانشجویی حقوق دانشگاه های کشور

در رویدادی مهم برای جامعه دانشجویی حقوق کشور، امیرعلی مرآتی، دانشجوی مقطع کارشناسی حقوق دانشگاه علم و فرهنگ، با اکثریت آرا به عنوان عضو هیات رئیسه اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی حقوق دانشگاه‌های سراسر کشور انتخاب شد.
این انتخاب در جلسه مجمع عمومی اتحادیه که روز دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور ۶۰ دبیر از انجمن‌های علمی حقوق دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد، صورت گرفت.
این رویداد فرصتی برای گردهمایی دانشجویان و نمایندگان انجمن‌های علمی حقوق سراسر کشور بود تا درباره مسائل و دغدغه‌های دانشجویی و علمی این رشته گفتگو و تبادل نظر کنند.
انتخاب امیرعلی مرآتی به عنوان یکی از اعضای هیات رئیسه نشان‌دهنده جایگاه برجسته دانشگاه علم و فرهنگ در عرصه فعالیت‌های علمی دانشجویی است.