در دانشگاه علم و فرهنگ: نشست «میراث معماری و شهرسازی معاصر؛ چالش‌ها و راه‌کار‌های پیش‌رو» برگزار می شود

نشست «میراث معماری و شهرسازی معاصر؛ چالش‌ها و راهکارهای پیش‌رو» به همت معاونت پژوهش و فناوری و دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ و با همکاری انجمن‌های علمی-دانشجویی مهندسی معماری، مهندسی شهرسازی، گردشگری، روان‌شناسی و معماری داخلی این دانشگاه دوشنبه ۱۳ آذرماه در سالن کاظمی آشتیانی برگزار می شود.
نشست «میراث معماری و شهرسازی معاصر؛ چالش‌ها و راه‌کار‌های پیش‌رو» با حضور دکتر جهانشاه پاکزاد، دکتر محمدسعید ایزدی، مهندس حمید میرمیران و دکتر مسعود دادگر با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهایی در میراث معماری و شهرسازی معاصر دوشنبه ۱۳ آذر‌ماه از  ساعت ۱۴ الی ۱۷ در  سالن دکتر کاظمی آشتیانی، دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر یه شناسه تلگرامی @usc_architectureمراجعه کنند.