پیام رئیس دانشگاه به مناسبت سی‌امین سالگرد تاسیس دانشگاه علم و فرهنگ

دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ، به مناسبت سی‌امین سالگرد تأسیس دانشگاه علم و فرهنگ پیامی صادر کرد:

یازدهم اسفند، سی‌امین سالگرد تأسیس دانشگاه علم و فرهنگ است. در طول این سال‌ها، تلاش‌های بسیاری توسط افراد مختلفی انجام شده است تا نهالی که در سال ۱۳۷۲ با عنوان مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی، موجودیت یافت، اکنون به درخت تناوری تبدیل شود که بر اساس ارزیابی‌های مختلف در سال‌های اخیر، بالاتر از سایر دانشگاه‌های غیردولتی، در صدر قرار گرفته و جایگاه مهمی در عرصه علمی کشور به خود اختصاص داده است.
 سی‌امین سال تأسیس را گرامی داشته و به خانواده دانشگاه علم و فرهنگ، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان، اساتید مدعو، دانشجویان و دانش‌آموختگان، تبریک می‌گویم.
 از زحمات و تلاش‌های رؤسا، معاونین و مدیران ادوار و اعضای محترم خانواده دانشگاه ماندگار علم و فرهنگ در سی‌سال گذشته تقدیر نموده و آرزو دارم با یاری اعضای محترم، مسیر روبه‌رشد را ادامه داده، امانت‌دار خوبی برای همه عزیزان باشیم و اهداف متعالی دانشگاه را محقق سازیم.

مهدی باصولی
11سفند ماه1402