انتشار فراخوان جذب پژوهشگران پسادکتری ایرانی مقیم و غیر مقیم در دانشگاه علم و فرهنگ

فراخوان جذب پژوهشگران پسادکتری ایرانی مقیم و غیر مقیم در دانشگاه علم و فرهنگ منتشر شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، فراخوان جذب پژوهشگران پسادکتری ایرانی مقیم و غیرمقیم در دانشگاه علم و فرهنگ (دانشکده‌های علوم انسانی، هنر و معماری، علوم زیستی، علوم گردشگری، حقوق و فنی- مهندسی) اعلام شد.
 دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حمایت بنیاد ملی نخبگان، به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور و همچنین ارتباط موثر دانشمندان و متخصصان ایرانی غیرمقیم با همتایان داخلی، اقدام به پذیرش پژوهشگران پسادکتری غیر مقیم در رشته‌های دایر دانشگاه کرده است.  از پژوهشگران و متخصصان ایرانی داخل و خارج از کشور دعوت می‌شود تا رزومه خود را با عنوان «Post-Doctoral Admission» به آدرس research@usc.ac.ir ارسال کنند.