پروسه ایده تا اجرا و جایگاه طراحان در تولید

در نشست علمی بررسی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با حضور دکتر فرشته کیاوش، عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ و دبیر نشست؛ صدف کاشانی، مدیر طراحی برند بادی اسپینر و پژوهشگر و مدرس دانشگاه و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.

در این نشست صدف کاشانی، مدیر طراحی لباس برند بادی اسپینر با اشاره به استراتژی یک برند درخصوص ارائه کالکشن جدید، جایگاه طراح لباس ، تفکر و خلاقیت را تشریح کرد.
وی اتاق فکر و خلاقیت نشات گرفته از آن را در حوزه طراحی به رأس هرمی تشبیه کرد که با ارائه طرح‌های جدید باعث تحرک در لایه‌های پایینی هرم تا کف آن که همان بخش تولید است، می شود.
در پایان نشست، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از صدف کاشانی و فرشته کیاوش تقدیرکردند.