در نشست علمی «جایگاه حقوقی هوش مصنوعی»مطرح شد: راهکارهای احتمالی تعامل با هوش مصنوعی در حقوق ایران

نشست علمی «جایگاه حقوقی هوش مصنوعی» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری و گروه حقوق دانشکده حقوق و انجمن علمی دانشجویی حقوق دانشگاه علم و فرهنگ با حضور دکتر سید محمد آذین، عضو هیات‌علمی این دانشکده، دو‌شنبه 27آذرماه در سالن سینما 2 دانشگاه برگزار شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ دراین نشست بااشاره به مفهوم‌شناسی هوش مصنوعی و تاریخچه پیدایش آن، درباره آخرین دستاوردهای بشر در این حوزه نیز توضیحاتی ارائه داد.
وی به تبیین نظریه‌های گوناگون ناظر به جایگاه اخلاقی و حقوقی هوش مصنوعی پرداخت و با اشاره به شائبه جدی شکل‌گیری شخصیت حقوقی برای هوش مصنوعی در آینده نزدیک، به آثار و نتایج مثبت و منفی شخص‌انگاری هوش مصنوعی پرداخت .
همچنین از دیگرموضوعات مطرح شده در این نشست، زمینه راهکارهای احتمالی تعامل با هوش مصنوعی در حقوق ایران با توجه به نظام حقوقی و گرایش نظام بین‌الملل دراین خصوص بود.
در پایان پرسش و پاسخ هایی مطرح و از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از دکتر سید محمد آذین تقدیر شد.