با رویکرد تحلیلی و ذهنی سازی: کارگاه تخصصی تربیت درمانگر والدین برگزار شد

کارگاه تخصصی تربیت درمانگر والدین با رویکرد تحلیلی و ذهنی سازی زیر نظر کلینیک تخصصی روانشناسی دانشگاه علم و فرهنگ و با همکاری مرکز مشاوره و با حضور تعداد زیادی از دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی، ۱۱ دی ماه در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این کارگاه شامل ۴ جلسه ۲ ساعته بود که در طول مدت اجرا، با حضور فعال و مشارکت گسترده دانشجویان روانشناسی برگزار شد.
مریم امید قائمی، کاندیدای دکتری روانشناسی تربیتی دانشگاه شهید بهشتی و استاد مدعو دانشگاه علم و فرهنگ،در این کارگاه به ارائه مفاهیم تحلیلی و روش‌های ذهنی سازی، به منظور آموزش والدین و بهبود روابط و فرآیند تربیتی پرداخت.
گفتنی است، با توجه به شرکت فعال و تعداد بالای حاضران، این کارگاه به عنوان یک فعالیت موفق و سودمند در حوزه آموزش و تحقیقات روانشناسی است.