دومین ژورنال کلاب گروه روانشناسی برگزار شد

دومین ژورنال کلاب گروه روانشناسی دانشگاه علم و فرهنگ با هدف  بررسی و بحث درباره‌ مقالات علمی و پژوهش‌های جدید در زمینه روانشناسی با نظارت دکتر سمانه بهزادپور و حضور اعضای هیات علمی، دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد روانشناسی دانشگاه، ۶ دی ماه 1402 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این  نشست، نیما آقاخانی دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی دانشگاه علم و فرهنگ، مقاله‌ای با عنوان “Towards optimal treatment selection for borderline personality disorder patients (BOOTS): a study protocol for a multicenter randomized clinical trial comparing schema therapy and dialectical behavior therapy” را ارائه و به بررسی آن پرداخت. بحث و گفتگو درباره‌ نقاط قوت و ضعف این مقاله نیز بین دانشجویان و اساتید شکل گرفت.
گفتنی است،این ژورنال کلاب به عنوان یک فضای مفید و معتبر برای بررسی و بحث در مورد مقالات علمی، نقد و بررسی‌های علمی و پژوهش‌های جدید در زمینه روانشناسی، مورد توجه و حضور گسترده‌ اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه قرار گرفت.