با حمایت کلینیک تخصصی روانشناسی دانشگاه علم و فرهنگ: برگزاری کارگاه تخصصی تربیت درمانگر مهارت‌های زندگی

کارگاه تخصصی تربیت درمانگر مهارت‌های زندگی در راستای توسعه و آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان و نوجوانان، با حمایت کلینیک تخصصی روانشناسی دانشگاه و با همکاری مرکز مشاوره، به صورت حضوری و آنلاین در روزهای ۳۰ آذر و ۷ دی ماه برای دانشجویان این رشته در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ،این کارگاه با هدف ارتقاء مهارت‌های زندگی و آموزش در حوزه روانشناسی به جوانان و کودکان برگزارشد.
آقای آرش منجم، دانشجوی دکتری روانشناسی دانشگاه تهران و اساتید مدعو دانشگاه علم و فرهنگ، مسوولیت تدریس این کارگاه را بر عهده داشت، همچنین در این فعالیت آموزشی، به دست‌آوردهای روانشناسی و مهارت‌های ضروری برای مواجهه با چالش‌های زندگی پرداخته شد و رویکردهای درمانگرانه‌ای برای بهبود کیفیت زندگی جوانان و کودکان مورد بررسی قرار گرفت.