شماره صفر نشریه دانشجویی رستا منتشر شد

شماره صفر نشریه دانشجویی رستا به‌عنوان نشریه تخصصی شعر با حمایت معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و خانه نشریات دانشجویی دانشگاه به همت کانون فرهنگی و هنری شعر منتشر شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این شماره با مدیرمسئولی امیرعلی شاه‌حسینی و سردبیری پرستو طبیب‌زاده تهرانی به چاپ رسیده است و امیرعلی شاه حسینی، پرستو طبیب‌زاده تهرانی، امیرحسین حسن‌جانی، مبینا صدیق، صبا سقایی، آرمین بابایی، شقایق صادقی، منصوره آشوری و عرفان احمدی‌نسب هیئت‌تحریریه این شماره از نشریه دانشجویی رستا هستند.
در پیش‌گفتار شماره صفر نشریه دانشجویی رستا، مدیرمسئول ضمن بیان اهداف و رویکرد نشریه، از دانشجویان صاحب‌قلم خواسته است تا مطالب خود را به این نشریه ارسال کنند. طنزیمات، دلنوشته و شعر و مقاله، نقد و معرفی کتاب و نقاشی بخش‌های سه‌گانه این نشریه را شکل می‌دهند. علاقه‌مندان جهت تهیه نشریه می‌توانند به معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در طبقه پنجم ساختمان فرهنگ مراجعه کنید.