بازدید دانشجویان مدیریت فرهنگی و هنری دانشگاه علم و فرهنگ از خانه هنرمندان

دانشجویان رشته مدیریت فرهنگی و هنری دانشگاه علم و فرهنگ به همت انجمن علمی – دانشجویی مدیریت فرهنگی و هنری، امروز دوشنبه ۱۴ اسفندماه از خانه هنرمندان بازدید کردند.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، حانیه غلام‌نژاد دبیر انجمن علمی – دانشجویی مدیریت فرهنگی، در این بازدید، دانشجویان را با اهم فعالیت‌های انجمن و اهداف پیش رو آشنا ساخت.
این بازدید با راهنمایی دکتر فؤاد نجم‌الدین عضو هیئت‌علمی گروه ارتباط تصویری انجام شد و دانشجویان با تاریخچه و ویژگی‌های فرهنگی و معمارانه خانه هنرمندان آشنا شدند. همچنین دانشجویان از بخش‌های مختلفی مانند تالارهای مرتضی ممیز و میرمیران بازدید کردند و با فعالیت‌های این مرکز فرهنگی شامل نمایش فیلم، تئاتر، تله‌تئاتر، نمایشگاه هنرهای تجسمی و دبیرخانه اصناف هنری ایران آشنا شدند.