توسعه همکاری‌های آموزشی و پژوهشی مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی و دانشگاه علم و فرهنگ

دانشگاه علم و فرهنگ و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی برای توسعه فعالیت‌ها تفاهم‌نامه همکاری به امضا رساندند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ ، در جلسه هیات رییسه جهاددانشگاهی که روز گذشته، دوشنبه 21 اسفندماه با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فرهنگ و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی به امضا رسید.
هدف تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی و دانشگاه علم و فرهنگ که به امضای دکتر محمدحسین فائزی رئیس مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی و دکتر مهدی باصولی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ رسید، همکاری این دو مجموعه جهاددانشگاهی در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی است.
همکاری در راستای توسعه رشته‌ای در دو محور تدوین رشته‌های جدید و توسعه رشته‌های موجود با توجه به ظرفیت‌ها و توان طرفین؛ فراهم کردن بستر پذیرش دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در مجتمع تحقیقاتی با استفاده از ظرفیت دانشگاه و همکاری و هماهنگی به‌منظور هدایت و جهت‌دهی کاربردی به پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی؛ تعریف و اجرای طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی تقاضامحور و برگزاری و تدوین برخی دوره‌های مهارت افزایی در دانشگاه از موضوعات این تفاهم‌نامه همکاری است.
بر اساس این تفاهم‌نامه مجتمع تحقیقاتی ضمن اعلام اولویت‌های آموزشی و پژوهشی به دانشگاه علاوه بر مشارکت در طرح‌ها، از طراحی و برنامه‌ریزی همکاری‌های مشترک نیز حمایت کرده و دانشگاه نیز در راستای شناسایی نخبگان و تشویق دانشجویان برای اجرای پایان‌نامه‌ها رساله‌ها طرح‌ها و برنامه‌های علمی و مطالعاتی مجتمع، تحقیقاتی کانال‌های ارتباطی موردنیاز را در دسترس مجتمع تحقیقاتی قرار می‌دهد تا با کمک مشاوره‌های علمی اعضای هیئت‌علمی حمایت‌های لازم انجام شود.