به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ: سومین نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

سومین نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی۲۶ و ۲۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، به‌منظور ارج نهادن به زحمات و مجاهدت‌های متخصصان و کنشگران حوزه مدیریت سرمایه انسانی و پیشکسوتان این نهاد و تبادل بینش‌ها، تجربیات و آموخته‌ها، سومین نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی 26 و 27 فروردین‌ماه 1403 و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.
ایجاد دیدگاه مشترک، توسعه همکاری، هم‌افزایی و طراحی مسیر موفقیت جهاددانشگاهی از طریق استراتژی‌های نوآورانه رهبری سرمایه انسانی و پیاده‌سازی آن استراتژی‌ها با بهترین شیوه‌های ممکن در سال 1403 ازجمله اهداف این رویداد است.
تشریح برنامه‌های مدیریت سرمایه انسانی این نهاد در سال جاری ، برگزاری چندین کارگاه علمی و ارائه تجربیات جهادگران شاخص از دیگر برنامه‌های سومین نکوداشت روز ملی منابع انسانی جهاددانشگاهی است.
همچنین در روز دوم این رویداد با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی مراسم تکریم از پیشکسوتان و بازنشستگان این نهاد برگزار خواهد شد.