پویش «بخوانیم برای ایران» برگزار شد

آخرین به روزرسانی 2 آذر 1404
پویش «بخوانیم برای ایران» به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری همیاران سلامت روان و اداره کل روابطعمومی دانشگاه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی باهدف ترویج فرهنگ مطالعه در میان دانشجویان یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ در سرسرای علم دانشگاه برگزار شد.
دانشجویان با حضور در غرفهی «پویش کتابخوانی» به دو پرسش پاسخ دادند: ۱- خواندن کدام کتاب مسیر زندگیتان را تغییر داده است؟ ۲- اگر قرار بود یک کتاب به دیگران پیشنهاد کنید، آن کتاب چه بود؟
دانشجویان پاسخهای خود را روی یادداشتهای رنگی نوشته وبر تابلوی پویش نصب کردند. این مشارکت صمیمی فضایی پرانرژی، الهامبخش و پر از تبادل تجربههای خواندن را در فضای دانشگاه ایجاد کرد
در پایان بعد از داوری از میان ۲۳۰ شرکتکننده، ۵۰ نفر بهعنوان برگزیده پویش بخوانیم برای ایران انتخاب شدند که به برگزیدگان این پویش کارت هدیه ۵۰۰ هزارتومانی و کتاب اهدا شد.

