حضور عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری در پروژه تحقیقاتی UCSI مالزی

پیرو تفاهم نامه همکاری منعقد شده دانشگاه UCSI مالزی و دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر پروانه قاسمیان، عضوء هیات علمی دانشکده هنر و معماری، به عنوان همکار علمی در قرارداد مشترک پژوهشی با عنوان «تأثیر نمادهای ملی بر هنرهای دیواری از طریق تنوع بین المللی در بین دانشجویان دانشگاه UCSI مالزی» حضور خواهد داشت.

به گزارش دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر رضا معیر طروقی، مدیر دپارتمان هنر و طراحی خلاق دانشگاه UCSI، به عنوان مجری اصلی در این پروژه بین المللی مشترک فعالیت خواهد کرد. همچنین تیمی هفت نفره متشکل از استادان بین المللی کشورهای مالزی، ایران و استرالیا در این پروژه مشارکت خواهند داشت.
گفتنی است؛ مدت این قرارداد برای دو سال تنظیم شده و به تازگی به امضای دکتر رضا معیر طروقی و دکتر لیونل این لیانو، مدیر مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه UCSIرسیده است.