نشست معرفی و آشنایی با مفاهیم پایش سلامت سازه‌ها برگزار شد

«نشست معرفی و آشنایی با مفاهیم پایش سلامت سازه‌ها» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری گروه مهندسی عمران دانشکده فنی- مهندسی دو‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۲ در سالن سینما یک این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ ، این نشست با حضور دکتر علی نیکخو- ريیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ؛ دکتر حامد سرمست- دکتری تخصصی مهندسی سازه؛ مهندس آرش رحیمی- دانشجوی دکتری مهندسی سازه و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.

علی نیکخو عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به معرفی سیستم‌های پایش سلامت سازه‌ای، درباره انواع پایش کلی و پایش موضعی (آزمون‌های مخرب و غیرمخرب) نکاتی عنوان کرد. در ادامه نیز حامد سرمست با معرفی شناسایی مودال و شناسایی سیستم، به روش‌های شناسایی ترک اشاره کرد. همچنین آرش رحیمی به بررسی پایش سلامت پل ورسک، بیمارستان امام حسین (ع) و ساختمان کوه نور پرداخت.
در پایان این نشست از دکتر علی نیکخو، حامد سرمست و آرش حمیدی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر شد.