در نشستی علمی بررسی شد:  اصلاحات اخیر قانون دیوان عدالت اداری؛ ظرفیت‌‌ها و چالش‌ها

«نشست علمی اصلاحات اخیر قانون دیوان عدالت اداری؛ ظرفیت‌‌ها و چالش‌ها» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری و گروه حقوق دانشکده حقوق دانشگاه علم و فرهنگ روز چهار‌شنبه ‌۲۲آذرماه ۱۴۰۲ در سالن سینما یک دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ،  این نشست با حضور دکتر مجید نجارزاده – معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ و دبیر نشست؛ علیرضا شمسی محب، کارشناس ارشد حقوق عمومی و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
علیرضا شمسی محب کارشناس ارشد حقوق عمومی ضمن تبیین منطق نظارت قضایی، به بیان شأن و جایگاه دیوان عدالت اداری به عنوان دادگاه عالی اداری در ایران پرداخت.
وی ضمن بررسی اصلاحات قانون دیوان عدالت اداری در سال 1402، به تشریح ظرفیت‌ها و چالش‌های این قانون در سه حوزه ساختار و تشکیلات، صلاحیت و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری توضیحاتی را ارائه داد.
در پایان نشست،  متخصصان به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند  و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از دکتر مجید نجارزاده و علیرضا شمسی محب تقدیر کرد.