نشست علمی کارکرد طراحی سنتی در هنر ایران برگزار شد

«نشست علمی کارکرد طراحی سنتی در هنر ایران» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری و گروه نقاشی و هنر اسلامی دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ چهار‌شنبه 22 آذرماه 1402 در دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ،  این نشست با حضور دکتر نسرین سیدرضوی، مدیر گروه رشته نقاشی ایرانی و هنر اسلامی دانشگاه و دبیر نشست؛ ابوالفضل طاووسی، استاد مدعو و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشکده هنر و معماری علم و فرهنگ و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.

ابوالفضل طاووسی با اشاره به طراحی سنتی و شاخه‌های اصلی آن درباره نحوه طراحی نقوش رایج در خیایی و اسلیمی به دانشجویان توضیحاتی ارائه داد.
وی همچنین با ارایه نمونه‌های تصویری از طرح‌های سنتی برتر در هنر ایران به تشریح نمونه‌های تصویری پرداخت و به پرسش‌های دانشجویان درباره کاربردهای آن در طر‌ح‌های سنتی پاسخ داد.
در پایان نشست از دکتر نسرین سیدرضوی و ابوالفضل طاووسی از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر شد.