در دانشگاه علم و فرهنگ: نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری برگزار شد

نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری با حضور معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی 28آذرماه در سالن مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ صنعت گردشگری یکی از صنایع درآمدزای کشورهای جهان است. این صنعت همواره تاثیر زیادی از تمامی رخدادهای جهانی می‌پذیرد و با توجه به این امر بسیار آسیب‌پذیر است. از همان رو مسوولان کشورهای مختلف جهان از جمله ایران تلاش می‌کنند که با برنامه‌ریزی‌های مختلف گام‌های مثبتی در راستای تقویت زیرساخت‌های گردشگری کشورشان بردارند البته میزان دستیابی به نتایج مطلوب در گروی اجرایی شدن برنامه‌های از پیش تعیین شده است.
دراین راستا دانشگاه علم و فرهنگ، نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری با حضور معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی را 28آذرماه برگزار کرد.
پنل اول نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری فرصتی برای طرح نظرات فعالان بخش خصوصی در خصوص نوع نگاه برنامه هفتم توسعه به گردشگری بود. این پنل با حضور مهندس حسینی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، اسماعیل برات معاون اداره کل نظارت و ارزیابی گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حمزه‌زاده رئیس جامعه هتلداران و حرمت‌الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی شکل گرفت.اما آنچه که در پنل اول نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری مطرح شد، این است که ما نباید از واژه‌ای به نام ایران‌هراسی استفاده کنیم، زیرا کشورمان ظرفیت‌های گردشگری زیادی دارد و اگر به درستی از آن ظرفیت‌ها استفاده کند، می‌تواند درآمدزایی خوبی داشته باشد.
پنل دوم نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری به مناطق آزاد اختصاص یافت.خلاصه آنچه که در پنل دوم نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری مطرح شد، این است که برنامه هفتم توسعه گام چندانی در جهت تقویت مناطق آزاد کشور برنداشته است و با توجه به این امر، آینده خوبی برای ۵سال آینده مناطق آزاد پیش‌بینی نمی‌شود.

گفتنی است، نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه هفتم در حوزه گردشگری با حضور علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، دکتر سید سعید هاشمی رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، جواد قاسمی مدیر عامل و نایب رئیس انجمن متخصصان گردشگری ایران، حرمت‌الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی، دکتر علی رحیم‌پور عضو هیئت مدیره انجمن متخصصان گردشگری، جمشید حمزه‌زاده رئیس جامعه هتلداران، ابوطالب قاسمی سرپرست دفتر مطالعات، برنامه‌ریزی و آموزش گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دکتر جعفر آهنگران معاون پیشین دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد، سید محمدحسین حجازی مدیر عامل شرکت نوسازی عباس‌آباد، محمد فرزاد میرزائی قلعه مدیر کل گردشگری و میراث فرهنگی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد، اسماعیل برات معاون اداره کل نظارت و ارزیابی گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مهندس سید محمد حسینی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران، دکتر ناصر امینیان عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران و محسن امامی عضو هیات مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران برگزار شد.