با همکاری گروه مدیریت مالی دانشکده علوم‌انسانی برگزار شد: نشست علمی مقدمه‌ای بر اقتصادسنجی و کاربردهای آن در بازارهای مالی

نشست علمی «مقدمه‌ای بر اقتصادسنجی و کاربردهای آن در بازارهای مالی» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری با همکاری گروه مدیریت مالی دانشکده علوم‌انسانی چهار‌شنبه 29 آذرماه در سالن سینما یک این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با تدریس دکتر ابراهيم حاج خان ميرزاي صراف، مديركل دفتر همكاري‌هاي علمي و ارتباط با صنعت و جامعه و مدیر گروه مدیریت مالی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد؛ وی به ارائه تاریخچه اقتصادسنجی پرداخت و در ادامه مباحث رگرسیون و سری‌های زمانی را معرفی و کاربردهای آن در بازارهای مالی را تشریح کرد.
در پایان نشست، به پرسش های دانشجویان نیز پاسخ داده شد و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فرهنگ از دکتر ابراهيم حاج خان ميرزای صراف تقدیر کرد.