نشست علمی طراحی پارامتریک، آشنایی با کاربردهای افزونه‎ گرس هاپر برگزار شد

نشست علمی «طراحی پارامتریک، آشنایی با کاربردهای افزونه‎ گرس هاپر» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری با همکاری گروه معماری داخلی دانشگاه علم و فرهنگ سه‌شنبه 28 آذرماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با حضور دکتر محمدرضا نامداری، مدیر گروه معماری داخلی دانشگاه و دبیر نشست؛ دکتر سیما حیدرزاده، مدرس دانشگاه و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
در این نشست سیما حیدرزاده مدرس دانشگاه با معرفی افزونه گرس هاپر و پلاگین‌های مرتبط با آن، به بیان مفهوم طراحی پارامتریک و نحوه اجرای آن در پلاگین گرس هاپر پرداخت.
وی همچنین پلاگین‌های قابل اجرا در گرس هاپر و کاربردهای آنها را نام برد و در ادامه به بهینه‌سازی با استفاده از الگوریتم‌های تکاملی و الگوریتم‌های ژنتیک اشاره کرد.
در پایان این نشست به پرسش های دانشجویان پاسخ داده شد و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از دکتر سیما حیدرزاده و دکتر محمدرضا نامداری تقدیر کرد.