با همکاری گروه مدیریت صنعتی و بازرگانی دانشکده علوم‌انسانی برگزار شد: نشست علمی روش تحقیق با رویکرد پروپوزال‌نویسی

نشست علمی «روش تحقیق با رویکرد پروپوزال‌نویسی» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری با همکاری گروه مدیریت صنعتی و بازرگانی دانشکده علوم‌انسانی دانشگاه علم و فرهنگ با حضور دکتر محمدرضا اخوان انوری، عضو هیات‌علمی دانشگاه، سه‌شنبه 28 آذر ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این کارگاه به تدریس مقدمات تحقیق، نحوه نگارش پروپوزال و بررسی بخش‌های مختلف پروپوزال و فصل‌های پایان‌نامه (بیان مسأله، مرور ادبیات موضوع، روش و طرح تحقیق، تجزیه و تحلیل داده‌ها و نتیجه‌گیری و پیشنهادها) پرداخته شد.
در پایان این نشست دانشجویان  و دکتر اخوان نوری به پرسش و پاسخ پرداختند  و معاونت پژوهش و فناوری از وی تقدیر کرد.