در نشست علمی «نقد و تحلیل فیلم سینمایی انزوا»بررسی شد:  نقش سینما در بازنمایی وضعیت زنان

نشست علمی «نقد و تحلیل فیلم سینمایی انزوا» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری با همکاری گروه ادبیات نمایشی دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ با حضور فاطمه قبادی، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد سینما و پژوهشگر حوزه فیلم و سینما پنج‌شنبه 30آذرماه در سالن سینما 2 این دانشگاه به صورت حضوری و برخط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، فاطمه قبادی دراین نشست  با بیان انواع نقد فیلم و چرایی لزوم نقد تخصصی فیلم‌ها، به انواع نقد نظریه‌پردازی سینما پرداخت.
وی درخصوص نقد نظریه‌پردازی سینمای فمینیسیتی و نقش سینما در بازنمایی وضعیت زنان توضیحاتی را ارائه داد، همچنین در ادامه به تحلیل شخصیت‌های زن در فیلم سینمایی انزوا و نقد و تحلیل این فیلم پرداخت .
گفتنی است، در پایان نشست محتوای فیلم انزوا ، با الگوهای فمینیستی موجود مقایسه  و برای دانشجویان شرح داده شد.