در نشست علمی استراتژی‌های زنجیره تامین در مگاپروژه‌ها مطرح شد: چگونه میلیون‌ها دلار صرفه‌جویی کنیم؟

نشست علمی «استراتژی‌های زنجیره تامین در مگاپروژه‌ها» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری و گروه مهندسی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ روز چهار‌شنبه 6 دی ماه در سالن سینما 2 دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با حضور دکتر سیدمرتضی رضوی مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه و دبیر نشست، مهندس علی‌اکبر آمره دانش‌آموخته MBA، DBA از دانشگاه تهران و دانش‌آموخته مهندسی مکانیک از دانشگاه علم و صنعت و مدیر تأمین کالا در پروژه‌های پارس جنوبی و جمعی از علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
 علی‌اکبر آمره مدیر تأمین کالا در پروژه‌های پارس جنوبی در این نشست به بحث تأمین کالا و هزینه تأمین کالا در پروژه‌های ملی به علت افزایش هزینه نسبت به پیش‌بینی های اولیه اشاره کرد.
وی همچنین درباره استراتژی‌های کاهش هزینه ها نیز توضیحاتی ارائه داد و در ادامه پیشنهادهایی برای پروژه‌های ملی مطرح شد.
در پایان نشست،مهندس آمره به پرسش های دانشجویان پاسخ داد و از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از دکتر سیدمرتضی رضوی و مهندس علی‌اکبر آمره تقدیر شد.