در نشست علمی بررسی شد:  اهمیت دانش مد پایدار در آموزش دانشجویان طراحی پارچه و لباس

نشست علمی «اهمیت دانش مد پایدار» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری و انجمن علمی- دانشجویی طراحی پارچه و لباس و دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ دو‌شنبه 11 دی ماه 1402 به‌صورت برخط در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با حضور دکتر پروانه قاسمیان دستجردی، عضو هیات‌علمی و مدیر گروه رشته طراحی لباس دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر هانیه چوپانی دکترای آموزش مد پایدار دانشگاه آموزش فرایبورگ و دانشگاه هنرها و علوم کاربردی هانوفرد آلمان و دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
دکتر قاسمیان با اشاره به نکاتی در خصوص اهداف مد پایدار مواردی را تشریح کرد. در ادامه دکتر هانیه چوپانی درباره آموزش مد پایدار در رشته طراحی مد و پوشاک نیز نکاتی را عنوان کرد.
وی همچنین درباره چگونگی آموزش توسعه پایدار در دانشگاه‌ هانوفر آلمان به مواردی نیز اشاره کرد.
در پایان پرسش هایی مطرح و اساتید ودانشجویان به گفتگو نشستند، همچنین معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه از دکتر پروانه قاسمیان دستجردی و دکتر هانیه چوپانی تقدیر کرد.