در نشست علمی مطرح شد: کاربرد برنامه‌نویسی در علوم مهندسی و مالی

نشست علمی «کاربرد برنامه‌نویسی در علوم مهندسی و مالی» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری با همکاری گروه مدیریت مالی دانشکده علوم‌انسانی دانشگاه علم و فرهنگ یکشنبه 10 دی ماه 1402 در سالن شهید کاظمی آشتیانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با حضور دکتر ابراهيم حاج خان ميرزاي صراف مدير گروه مدیریت مالی و اقتصاد دانشگاه علم و فرهنگ، رسول سوری برنامه‌نویس و مدیر محصول شرکت مپصا (اچ.آر) و دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
در این نشست به معرفی مهم‌ترین نرم‌افزارها در حوزه علوم مهندسی و مالی پرداخته  و همچنین با ذکر مثال‌های کاربردی درباره اصول اولیه برنامه‌نویسی به مشکلات پیش‌بینی نشده در برنامه‌نویسی نیز اشاره شد.
در پایان به پرسش‌های دانشجویان پاسخ داده شد و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه از دکتر ابراهيم حاج خان ميرزای صراف و رسول سوری تقدیر کرد.