همایش فریلنسری، گامی نو در مسیر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان: هر ایرانی را می توانیم یک تولید کننده خطاب کنیم

 در راستای ترویج فرهنگ فریلنسری و بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی این حوزه، نخستین همایش فریلنسری با رویکرد اقتصاد دیجیتال ۸ خردادماه ۱۴۰۳ به همت دانشگاه علم و فرهنگ و با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار می‌شود.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، نشست خبری نخستین همایش فریلنسری با رویکرد اقتصاد دیجیتال با حضور طاها ذی‌قیمت مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، دکتر سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ و جمعی از فعالان و دغدغه‌مندان حوزه فریلنسری به همت دانشگاه علم و فرهنگ و همکاری ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری امروز ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در معاونت علمی برگزار شد.
 سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ امروز در نشست خبری نخستین همایش فریلنسری با رویکرد اقتصاد دیجیتال که به همت دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود، گفت: امسال که شعار تولید و رویکرد مشارکت مردم است ما می‌توانیم هر ایرانی را یک تولیدکننده خطاب کنیم.
 وی با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست‌جمهوری و دانشگاه علم و فرهنگ قرار است رویداد ملی آزادکاری با محوریت توسعه اقتصاد دیجیتال و مشاغل آینده را برگزار کند، گفت: از چند ماه قبل اجتماعات علمی در جهات دانشگاهی رخ داد که خروجی این افراد را در روز همایش خواهیم دید.
 دادخواه گفت: افراد جویای کار و فارغ‌التحصیلان، مدیران و کارآفرینان و سیاست‌گذاران و مسئولان ۳ قشر در زمینه ترویج هستند که می‌توانند مخاطب همایش باشند.
 وی تأکید کرد: ما مدرسه فریلنسری را ساختیم که باهدف ترویج و توسعه فریلنسری ایجاد شده است و گپ بین شرکت‌ها و منتورها را پر خواهد کرد تا این ظرفیت عظیم را شناسایی کنیم.
 سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ تصریح کرد: در فریلنسری تأکید ما بر اقشار مختلف است؛ زیرا جوان‌های زیادی در مناطق محروم داریم که اگر این زیست‌بوم توسعه پیدا کند به‌عنوان‌مثال یک جوان در جنوب کشور به کار مشغول می‌شود.
 وی ادامه داد: توجه به اقشار کم‌توان و معلولان هدف ماست زیرا اینها افراد توانمندی هستند که مشکل اشتغال دارند و در واقع ما بر روی جایگاه بانوان در فریلنسری تأکید داریم.
 دادخواه با بیان اینکه ۸ خرداد روز برگزاری همایش است، اعلام کرد: این برنامه بسیار قوی بوده و از همه فعالان این حوزه دعوت می‌کنیم که در این همایش شرکت کنند.
 حمایتی از حوزه فریلنسری نشده است
 طاها ذی‌قیمت؛ مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، در این نشست خبری اظهار کرد: امروزه شاهد تحولات عظیمی در سبک زندگی به‌واسطه ظهور فناوری‌های نوین هستیم. یکی از پیامدهای این دگرگونی‌ها، رواج “آزادکاری” یا “فریلنسینگ” به‌عنوان شیوه‌ای نوین از اشتغال است که در آن افراد به‌جای کارگروهی، به‌صورت مستقل فعالیت می‌کنند.
 وی در ادامه افزود: در دو سال گذشته، نخستین آیین‌نامه فریلنسینگ با پیگیری‌های اتاق صنفی و ذیل کارگروه دولت به تصویب رسید. بااین‌حال، طی این مدت شاهد حمایتی از این حوزه نبوده‌ایم!
 مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، در ادامه گفت: به‌منظور رفع چالش‌های فریلنسرها و بهره‌مندی از مزایای این شیوه نوین اشتغال، نخستین همایش فریلنسری را با رویکرد اقتصاد دیجیتال با همکاری جهاد دانشگاهی برگزار خواهیم کرد.
 ذی‌قیمت با اشاره به‌ضرورت تبادل نظر و هم‌اندیشی میان فریلنسرها، اظهار کرد: در این همایش، فریلنسرها می‌توانند مسائل و چالش‌های خود را مطرح کرده و به راه‌حل‌های جامع دست یابند.
 وی در ادامه، از حمایت از توسعه آزادکاری به‌عنوان یکی از سیاست‌های اصلی ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان نام برد و افزود: باتوجه‌به اهمیت ترویج این فرهنگ، این همایش فریلنسری با رویکرد ترویجی برگزار می‌شود.
 مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در پایان سخنان خود، از برگزاری همایش‌های بعدی با تمرکز بر موضوعات مرتبط با فریلنسینگ خبر داد.

دکمه بازگشت به بالا