در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود: اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی با تأکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن‌ساز

اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی با تأکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن‌ساز توسط دانشگاه علم و فرهنگ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسه آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی، مؤسسه آموزش عالی آفاق ارومیه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.
 در این همایش که با حضور صاحب‌نظران، کارشناسان، و علاقمندان به آموزش عالی غیردولتی همراه خواهد بود، به بررسی محورهای مهمی مانند حکمرانی و مأموریت‌گرایی، مشارکت مردمی، کارآفرینی و اشتغال فرهنگی و اجتماعی، آموزش و پژوهش، اقتصاد و حقوق، مطالعات تطبیقی مرتبط با آموزش عالی غیردولتی پرداخته می شود.
این همایش فرصتی مناسب برای تبادل دانش و تجارب، و تشویق به ارتقاء کیفیت آموزش عالی غیردولتی و ارتقاء نقش آن در تحولات نظام آموزشی کشور است.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می‌توانند به وبسایت رسمی همایش مراجعه نمایند.

لینک پخش زنده:https://aparat.com/USC/live