برنامه حضور روانشناسان مرکز مشاوره دانشگاه علم و فرهنگ اعلام شد

مرکز مشاوره دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری تیمی از روانشناسان، مشاوران، مددکاران و روانپزشکان وهمچنین با همکاری کانون همیاران سلامت روان در راستای ارتقاء سطح سلامت جسم و روان دانشجويان خدمات ارائه می دهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، قلب تپنده‌ سلامت روان هر دانشگاه، مرکز مشاوره آن دانشگاه است. رویکرد اداره کل امور مشاوره و سبک زندگی، بهداشت و سلامت دانشگاه نیز آگاهی، پیشگیری، رشد و افزايش سطح توانمندي‌ها، استعدادها و به طور کلی ارتقاء سطح سلامت جسم و روان دانشجويان است.
همه می دانيم درمان فقط يکي از فعاليت‌های مهم مرکز مشاوره است و در کنار آن خدمات ديگری برای پيشگيري از آسیب ها، مشکلات و ارتقاء رشد رواني و اجتماعي آنان انجام می‌شود.
مرکز مشاوره دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری تیمی از روانشناسان، مشاوران، مددکاران و روانپزشکان وهمچنین با همکاری کانون همیاران سلامت روان اقدام به ارائه خدمات و فعاليت هاي متعددي از جمله :
– پيشگيري، درمان و ارتقاء سلامت رواني دانشجويان
– کاهش آسیب های اجتماعی
– برگزاری نشست ها و کارگاه‌ها با محوریت مسائل مربوط به سلامت روان دانشجویان
– فعالیت های فرهنگی-دانشجویی در راستای سلامت روان دانشجویان و … است.
گفتنی است، این مرکز تمامی خدمات مشاوره‌ای و روانپزشکی را در ایام هفته به صورت رایگان برای دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ ارائه می دهد.

شماره تماس‌های مرکز : 09391410694
مستقیم: 44372119-021