سلسله کارگاه‌های تخصصی مقاله‌نویسی برگزار شد

اولین کارگاه تخصصی «مقاله‌نویسی» از سلسله‌نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سلسله کارگاه‌های تخصصی مقاله‌نویسی با سخنرانی دکتر علی سعد اله عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ و پژوهشگر پراستناد ۱ درصد برتر دنیا، به همت معاونت پژوهش و فناوری با مشارکت جمعی از دانشجویان، اعضای هیئت‌علمی و علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
علی سعد اله با طرح این سؤال که «چرا باید کار پژوهشی انجام دهیم؟» به اهمیت کار پژوهشی، اشتراک‌گذاری دانش و فواید آن برای دانشجویان، پژوهشگران و نویسندگان اشاره کرد.
 عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ به موضوعاتی مانند، کار نوشتن مقاله را چگونه شروع کنیم، دلایل رفرنس ندادن به مقاله‌ها و…..اشاره کرد.
 سعد اله با ذکر این موضوع که خوب نوشتن یک مهارت است به چگونگی انتخاب خوب برای یک مقاله اشاره و به تشریح کامل ساختار مقاله‌ها باتوجه‌به انواع مقاله‌ها پرداخت.
 پژوهشگر پراستناد ۱درصد برتر دنیا در پایان نشست به عادت‌های بد نوشتن، ده دلیل برای شروع‌نکردن نوشتن مقاله و انواع روش‌های تکنیک ساختار اشاره و به توضیح انواع عنوان‌ها در مقاله پرداخت.