به همت گروه آموزشی طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر و معماری:  اولین دوره «مسابقات ملی دوخت» برگزار شد

اولین دوره مسابقات ملی دوخت به همت گروه آموزشی طراحی پارچه و لباس دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ با همکاری شرکت ایران جک (شرکت‌تعاونی ماشین دوخت قهرود) و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این کارگاه که با حضور دکتر پروانه قاسمیان دستجردی مدیرگروه طراحی پارچه و لباس دانشگاه علم و فرهنگ و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان برگزار شد. در این مسابقه هر دانشجو به مدت ۱۰ دقیقه، دوخت‌های مختلف را با نظارت تکنسین‌های متخصص انجام داده و بعد از گزینش، دانشجوهای برتر به مسابقه سراسری راه‌یافته که در مرحله نهایی به ۵ نفر اول جوایزی به شرح زیر اهدا خواهد شد.
 نفر اول: ۲ میلیارد ریال
نفر دوم: ۱/۵ میلیارد ریال
نفر سوم: ۱ میلیارد ریال
نفر چهارم: ۷۰۰ میلیون ریال
نفر پنجم: ۵۰۰ میلیون ریال
 گفتنی است، پیرو برگزاری مسابقات ملی دوخت، شرکت ایران جک تسهیلات خرید چرخ‌خیاطی با تخفیف ۵۰ درصد برای دانشگاه و ۵ درصد برای دانشجویان دانشگاه را فراهم کرده است.همچنین دانشجویانی که در این مسابقه از تاریخ ۱۷ اردیبهشت تا ۳ خرداد ۱۴۰۳ در دانشگاه‌های تهران و شهرستان‌ها شرکت کرده در بخش مقدماتی و نهایی به رقابت می‌پردازند.