در قالب نوزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر: بازدید علمی – فرهنگی دانشجویان از شرکت سازه‌پردازان

اردوی علمی و فرهنگی به مقصد شرکت سازه پردازان در قالب نوزدهمین دوره طرح ملی ایران مرز پرگهر، به همت انجمن‌های علمی – دانشجویی مکانیک، صنایع و مهندسی ایمنی در تاریخ ۲۴ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
 به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این اردوی یک‌روزه که با همراهی و راهنمایی علمی دکتر محمدصادق حاجی‌تاروردی، استاد دانشکده فنی دانشگاه برگزار شد، دانشجویان ضمن بازدید از این شرکت و گفتگو با مدیران و کارشناسان آن، با فرایند تولید قطعات پرسی و استانداردها و سیستم‌های کیفی این شرکت و با بخش‌های مونتاژ، رنگ‌کاری و قالب‌سازی آشنا شدند.
شرکت سازه پردازان باهدف خدمت به صنعت کشور با کادری در زمینه تولید قطعات پرسی از سال ۱۳۷۱ آغاز به کارکرد و اکنون با بیش از سه دهه فعالیت موفق تولید داخلی با بالاترین استانداردها و سیستم‌های کیفی مشغول به کار است.