چاپ مقاله بین‌المللی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علم و فرهنگ در مجله Web of Science

مقاله دکتر عبدالحسین رضائی عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه علم و فرهنگ، به همراه رضا فرجی  دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی برق-الکترونیک-گرایش سیستم‌های الکترونیک دیجیتال، با عنوان “Design of a Multilayer Reversible ALU in QCA Technology”در مجله بین‌المللی The Journal of Supercomputing از انتشارات Springer به چاپ رسید.
 این مجله در نمایه Web of Science (ISI) قرار دارد و دارای ضریب تاثیر (Impact Factor) 3.3 و در جایگاه Q2 است.
این پژوهش حاصل تلاش‌های مهندس رضا فرجی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی برق-الکترونیک گرایش سیستم‌های الکترونیک دیجیتال، در پایان‌نامه‌ای است که با راهنمایی دکتر عبدالحسین رضائی انجام شده است. در این مقاله، به طراحی یک واحد محاسباتی منطقی (ALU) در بستر نانوفناوری جدیدی به نام QCA پرداخته شده است.
فناوری QCA، فناوری جدیدی برای پیاده‌سازی مدارهای دیجیتالی است که می‌تواند به بهبود عملکرد مدارهای دیجیتالی با در نظر گرفتن معیارهای کلیدی مانند سرعت و مساحت مدار در سطح پیاده‌سازی فیزیکی کمک  کند.
 نتایج حاصل از مقایسه با گزارش‌های موجود نشان می‌دهد که ALU طراحی شده در این مقاله دارای عملکرد بهتری نسبت به سایر ALUها است. این مقاله از طریق این لینک قابل دسترسی است.