نشست تخصصی با عنوان مسئله‌شناسی پژوهش برگزار شد

نشست تخصصی با عنوان «مسئله‌شناسی پژوهش» با حضور دکتر سید سعید هاشمی رئیس دانشکده علوم گردشگری به‌عنوان دبیر نشست و دکتر ایرج فیضی، مدیرکل اداره کل راهبری پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی و رئیس سابق پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی به‌عنوان سخنران نشست و جمعی از دانشجویان و علاقه‌مندان یکشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
ایرج فیضی با اشاره به اهمیت پژوهش به جایگاه پژوهش، ویژگی مشترک علوم‌انسانی و علوم طبیعی، ویژگی مشترک روش‌های پژوهش را شرح داد و برخی از اشتباهات رایج در پژوهش‌ها که شامل عدم تمایز بین نظر و واقعیت و همان‌گویی است را برشمرد.
مدیرکل اداره کل راهبری پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی تنوع در طرح مسئله و مراحل تدوین طرح مسئله را تشریح و درباره ویژگی‌های سؤال آغازین نیز توضیحاتی داد، همچنین در ادامه نشست به رویکرد قیفی در بیان مسئله نیز اشاره کرد و توضیحاتی را ارائه داد.