دانشگاه علم و فرهنگ در رتبه 28 دانشگاه‌های جامع کشور از نظر انتشار کتاب بین المللی

بر اساس آخرین اطلاعات گردآوری شده توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، تعداد 1789 عنوان کتاب از نویسندگان ایرانی توسط ناشران معتبر بین‌المللی به چاپ رسیده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در این میان، دانشگاه‌های جامع کشور با انتشار 1435 عنوان کتاب در صدر قرار دارند. پس از آن دانشگاه‌های صنعتی با 270 عنوان، دانشگاه آزاد اسلامی با 49 عنوان کتاب، دانشگاه های علوم پزشکی با 20 عنوان کتاب، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی با 15 عنوان کتاب در رتبه های بعدی قرار دارند. از نظر زبان 1714 کتاب به زبان انگلیسی، 20 کتاب به زبان عربی، 19 کتاب به زبان فرانسه، 9 کتاب به زبان روسی و مابقی به زبان‌های دیگری منتشر شده است.
 از نظر موضوعی 991 کتاب در حوزه علوم انسانی و هنر، 512 کتاب در حوزه فنی و مهندسی، 221 کتاب در حوزه علوم پایه، 60 کتاب در حوزه کشاورزی و دامپزشکی و 47 کتاب در حوزه پزشکی منتشر شده است.
در این فهرست اعلام شده، دانشگاه علم و فرهنگ در میان دانشگاه های جامع کشور طبقه بندی شده است که در جایگاه 28 ام قرار دارد و در میان کل دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در رتبه 42 قرار دارد.
 در ادامه 10 دانشگاه برتر به شرح زیر است:1) دانشگاه تهران2) دانشگاه شیراز3) دانشگاه فردوسی مشهد4) دانشگاه اصفهان5) دانشگاه صنعتی شریف6) دانشگاه کردستان7) دانشگاه تبریز8) دانشگاه علامه طباطبایی9) دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران)10) دانشگاه تربیت مدرس.